Доставка на мед - условия за доставка | Истински мед

Условия за доставка на мед от платформата Истински мед

1.Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез собствен транспорт
  • чрез куриерска услуга от трето лице

2.Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго и е за сметка на потребителя.

2.1 Сумата за доставка се начислява при завършване на поръчката и е както следва:

  • Доставки в рамките на Програма Осинови кошер:

– Пакет Абонамент за мед – доставката се извършва веднъж на 3 месеца и е на цена от 24 лв. на година, заплатена еднократно при сключване на абонамента.

– Пакет Подкрепи кошер – 3 лв./месец при месечно плащане или 30 лв. за 12 месеца при годишно плащане.

– Пакет Осинови кошер – безплатна доставка

  • Доставки на единични бурканчета мед:

– При поръчка до 30 лв – 5 лв.

– При поръчка над 30 лв – безплатна доставка

3.Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

4.Търговецът не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

5.Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства Търговецът си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

6.Търговецът обработва поръчките в срок от 2 работни дни от извършване на поръчката. Доставката обичайно се извършва в рамките на 6 работни дни.

7.Поръчаните стоки се доставят срещу подпис, като по-големите пратки при използване на куриерска услуга се доставят до входа на сградата.

8.Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

9.При извършване на международни доставки, приложими са правилата за доставка и получаване на пратки на съответната национална пощенска служба, както и на съответното национално законодателство на държавата, в която се намира получателят на стоките.

10.Всички импортни такси при внасянето на стоката са за сметка на Потребителя. Потребителят не може да иска възстановяване на цената, ако е отказал да плати импортните такси или да получи пратката.

11.Търговецът си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.

Registration

Your personal data will be used to process your order and for other purposes described in our privacy policy

Have an account?

The product has been added